AKTUALNO
Novice
Dogodki
Obvestila

SEZNAM SPREJETIH OTROK TER ČAKALNI SEZNAM ZA NAKNADNI SPREJEM OTROK ZA ŠOLSKO LETO 2018/19

Datum objave: 13.04.2018

Pod rubriko Vpis in plačilo se nahaja:

- Seznam sprejetih otrok za šolsko leto 2018/19

- Čakalni seznam za naknadni sprejem otrok za šolsko leto 2018/19


ČISTILNA AKCIJA V VRTCU ZARJA

Datum objave: 06.04.2018

V četrtek 5.4.2018 smo v našem vrtcu izvedli čistilno akcijo.

V dopoldanskem času so otroci starejših starostnih skupin v senzornem vrtu pobirali veje, popoldne pa smo zavihali rokave zaposleni. Ko je ograja postrižena, travnate površine pregrabljene in prezračene, igrišče pometeno, takrat  dobita tako igrišče kot senzorni vrt čisto novo podobo... Pomladno sonce bo tako še bolj prijetno in preživljanje dopoldnevov v vrtcu še bolj doživeto...ZAHVALA ZA PARTNERSTVO PRI LIKOVNEM NATEČAJU RAZISKUJEMO SENZORIKO 2018

Datum objave: 28.03.2018

Spoštovani partner,

 

Iskreno se vam zahvaljujemo za vaš materialni prispevek ob organizaciji likovnega natečaja Raziskujemo senzoriko  2018. Tudi z vašo pomočjo smo uspeli izpeljati natečaj in razstavo Čutim veter ter njeno otvoritev tako, kot smo si želeli.

 

Letos je na naš natečaj prispelo 1228 likovnih del iz cele Slovenije. Razstavili smo preko 100 najboljših likovnih del po odločitvi strokovne komisije. Razstavo si do 16. aprila 2018, lahko ogledate v Galeriji Doma kulture, Kamnik. 

Lep pozdrav

 

Jelka Golob

Direktorica vrtca Zarja

 


SPLETNI KATALOG IZBRANIH OTROŠKIH LIKOVNIH DEL - ČUTIM VETER

Datum objave: 19.03.2018

Tukaj lahko dostopate do spletnega kataloga izbranih otroških likovnih del likovnega natečaja "Raziskujemo senzoriko 2018 - ČUTIM VETER". 


OTVORITEV RAZSTAVE ČUTIM VETER

Datum objave: 16.03.2018

Včeraj, 15.3.2018 je v Domu kulture Kamnik potekala otvoritev razstave izbranih likovnih del likovnega natečaja "Raziskujemo senzoriko" 2018 - Čutim veter, ki smo ga že drugo leto zapored razpisali v našem vrtcu. 

Na natečaj so prispela likovna dela iz vseh koncev Slovenije, prejeli smo jih preko 1200. Izmed vseh del pa je strokovna komisija izbrala tista, ki so prejela nagrado in pohvalo. Le ta so na ogled v Galeriji Doma kulture Kamnik do 15. aprila 2018, v času prireditev in v uradnih urah Doma kulture Kamnik: pon., tor., pet.: 10.00 – 12.00 ter sre., če.: 14.00 – 18.00.

Spletni katalog izbranih likovnih del si lahko ogledate tukaj

Otroci iz pevskega zbora vrtca Zarja so nam zapeli dve pesmi, nekaj lepih besed so nam namenili župan Marjan Šarec, članica strokovne komisije dr. Uršula Podobnik in direktorica Jelka Golob. Podelili smo nagrade in pohvale, na koncu pa smo se lahko okrepčali s pecivom iz naše kuhinje. 

Hvala vsem, ki ste bili in ste del te lepe zgodbe. Se vidimo naslednje leto!

O včerajšnjem dogodku si lahko preberete tudi tukaj

Na tej povezavi pa galerija fotografij.


NAŠ PRVI MEDNARODNI PROJEKT - VSE NAJBOLJŠE!

Datum objave: 16.03.2018

Naš vrtec je prvič sodeloval pri mednarodnem projektu preko portala eTwinning. Portal je skupnost evropskih šol in vrtcev, ki pedagoškim delavcem omogoča povezovanje, sodelovanje, razvijanje projektov, izmenjavo izkušenj in še veliko več. Člani skupnosti eTwinning so člani najbolj živahne izobraževalne skupnosti v Evropi.

Oddelki Kapljica, Zarja, Veter, Lunica, Zvezdica in Sonček so se pridružili projektu »pesem Vse najboljše v različnih maternih jezikih« (Different Happy Birthday Songs), ki je povezal otroke v starosti od 3 do 12 let, iz različnih Evropskih držav. Vsaka država članica projekta je posnela video – kako otroci pojejo pesem Vse najboljše v svojem maternem jeziku. Te posnetke smo objavili v spletni učilnici portala in si jih med seboj delili. Tako so naši otroci poleg svojega posnetka videli in slišali še pesmi Vse najboljše v španskem, srbskem, bosanskem, poljskem, slovaškem, češkem, romunskem, estonskem, angleškem in turškem jeziku.

Da so otroci poleg pesmi spoznali še države, ki so sodelovale v projektu pa smo pripravili plakat, ki ga lahko vidite v spodnji avli vrtca. Tukaj pa nekaj posnetkov tudi za vas. Seveda pa najprej tisti, ki smo ga posneli z otroki iz našega vrtca.

Vse najboljše from Margareta on Vimeo.

Otroci iz Češke:

Otroci iz Estonije:

Otroci iz Turčije:


OBVESTILO- STAVKA 14.3.2018

Datum objave: 13.03.2018

OBVESTILO

 

Obveščamo vas, da se zaposleni Zasebnega vrtca Zarja, napovedane stavke za v sredo 14.3.2018, ne bomo udeležili. Na ta dan bo delo potekalo nemoteno po uradnem poslovnem času vrtca.

 

                                                                                    Kolektiv vrtca Zarja


Datum objave: 05.03.2018


OTVORITEV RAZSTAVE RAZISKUJEMO SENZORIKO 2018- ČUTIM VETER

Datum objave: 01.03.2018