AKTUALNO
Novice
Dogodki
Obvestila

JAVNI RAZPIS

Datum objave: 22.06.2020

Javni razpis »Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2020

 

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je dne 22.11.2019,  na svojih spletnih straneh  https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-izobrazevanje-znanost-in-sport/javne-objave/ , objavil:

Javni razpis  »Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2020«

Na razpisu smo bili uspešni.

Za obdobje A, t.j. od 15.6.2020 do 14.10.2020, smo preko Javnega razpisa " Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja", zaposlili kandidatko.

V  obdobju usposabljanja vzgojitelja začetnika bomo krepili in razvijali pet področij generičnih vzgojiteljevih kompetenc:

  • Organizacija in administrativno delo v oddelku.
  • Učinkovito pedagoško delo.
  • Komunikacija in odnosi.
  • Sodelovanje z delovnim in družbenim okoljem.
  • Lastni profesionalni razvoj.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

www.eu-skladi.si


Vrtec Zarja v Arboretumu

Datum objave: 22.06.2020

V soboto 20. 6., smo izdelovali ladijce iz naravnih materialov, ki nas bodo popeljale na počitnice.

Ponovno nas v Arboretumu Volčji Potok najdete 7. julija, ko bomo ob 17. uri, za otroke pripravili delavnico izdelovanja labirintov.


Zaključno srečanje - Zarja

Datum objave: 18.06.2020

 

Tudi večina otrok iz oddelka Zarja je zaključila vrtčevsko obdobje. Bilo je aktivno, sproščeno in lepo. Bodočim prvošolčkom želiva razigrane počitnice in uspešno v šoli.

 

Vera in Špela


Zaključno srečanje - Mavrica

Datum objave: 15.06.2020

V petek, 12. 6. 2020 smo imeli otroci in starši skupine Mavrica zaključno srečanje. Pripravili smo kratek nastop za starše. Bilo je lepo, iskrivo in ganljivo.

Vsem staršem in otrokom se še enkrat iskreno zahvaljujeva za vse in Vam želiva veliko sreče na novi prelomnici, ki Vas čaka.

 

Ljuba in Katja


V vrtcu Zarja ponovno smeh in igra - oddelek Zarja

Datum objave: 28.05.2020

V oddelku Zarja smo veseli, ker smo lahko spet skupaj.

V teh dneh veliko raziskujemo: v gozdu delamo utrdbe, nabrali smo smrekove vršičke in naredili sirup, se odpravili do mesta, se ob Kamniški Bistrici igrali z vodo in uredili gredico v našem senzornem vrtu.

Upamo, da se kmalu vidimo še z ostalimi otroki in ujamemo kakšen skupen trenutek, saj bo september za večino poln novih (šolskih) izzivov.

Lepo vas pozdravljamo.


RAZISKUJEMO SENZORIKO 2020 - ZVOKI TRADICIJE

Datum objave: 26.05.2020

Letošnje leto je posebno. Tudi nam se ni izšlo povsem po načrtih. Čeprav razstava najboljših likovnih izdelkov prispelih na natečaj, v Galeriji DK Kamnik stoji, otvoritve nismo izpeljali.

Zahvaljujemo se vsem 544 avtorjem, ki so s svojimi likovnimi izdelki sodelovali na našem natečaju. Posebna zahvala njihovim mentorjem.

Veseli smo, da so se nam tudi letos pridružili partnerji, ki so omogočili, da lahko izročimo materialne nagrade ustvarjalcem, z zlatimi priznanji nagrajenih likovnih izdelkov.

 

Priznanja, pohvale in nagrade letos pošiljamo po pošti. Iskreno čestitamo.

Vabimo vas na ogled virtualnega kataloga na naši spletni strani (www.vrteczarja.si/likovni-natecaji/raziskujemo-senzoriko-2020--zvoki-tradicije.html).

Zaradi okoliščin v letošnjem letu prejetih likovnih izdelkov izjemoma ne bomo vračali.

 

V upanju, da se kmalu srečamo, vam želimo veliko veselja ob raziskovanju in ustvarjanju.


DONACIJA PODJETJA HELIOS KEMOSTIK D.O.O.

Datum objave: 20.05.2020

Danes nas je, v spremstvu ge. Lee Logar iz občine Kamnik in mag. Matjaža Srše, poveljnika Civilne zaščite občine Kamnik, obiskal g. Gregor Zupan predstavnik podjetja HELIOS KEMOSTIK d.o.o. z namenom predaje razkužilnega sredstva za roke in površine HELIOS.

V podjetju HELIOS KEMOSTIK želijo z donacijo razkužilnega sredstva za roke in površine HELIOS, prispevati k zagotavljanju večje varnosti ob vračanju otrok in zaposlenih v vzgojno - izobraževalne ustanove, kar dokazuje da med epidemijo ni bila pozabljena empatija.

Podjetju HELIOS KEMOSTIK d.o.o., se iskreno zahvaljujemo.


V vrtcu Zarja ponovno smeh in igra

Datum objave: 18.05.2020

Veselje ob ponovnem snidenju s prijatelji nam je polepšalo še sončno vreme, ki smo ga izkoristili za sprehod do gozda, ter za raziskovanje in igro v senzornem vrtu. 

 


Lepo nam je, da smo skupaj

Datum objave: 06.04.2020

Nastopili so časi, ki so nas ločili, da bi bili varni, zdravi. Vsak na svoj način preživlja "karanteno". Čeprav, se nam je življenje ustavilo, pravzaprav ugotavljamo, kako dragocen je ta čas za naše odnose. Vedno ni lahko, a vsaka rast na trenutke tudi boli, toda vedno po našem trudu doprinese "unikatnost, lepoto" vsakega izmed nas.

V svoji "karanteni" velikokrat poprimem za kitaro ... ja in nastala je pesem. Ko sem jo pisala, so mi bile misli prežete z dogajanjem pri nas v naši državi, drugod po svetu. V mislih vse zgodbe ljudi, ki v tem času žrtvujejo svoja življenja, za življenje drugih. V mislih to, da je v tem obdobju prišlo na plan zavedanje "da smo si dar" in ob vsem tem obilje hvaležnosti. V mislih tudi vsi sodelavci in sodelavke, v hvaležnosti, da stojimo, kjer smo, da radi pridemo v službo in gradimo skupaj. Ni pravljično, saj ni nikjer, a sadovi so dragoceni in veselja je ogromno. Sprejemanje in želja delati dobro je pot, ki vodi. In v mislih vi, dragi starši in vaši otroci. Ne najdem besede, ki bi lahko izrazila tisto lepo, ki ga doživljamo, ko smo skupaj, ko gradimo, ko skupaj z vami hodimo čez stiske, ki so del poti življenja. Vsak otrok, ki plete z nami zgodbo svojega Jaza, pušča v nas veličino življenja, ki ga piše. Vesela sem tega, predvsem pa hvaležna. 

Nisem želela pisati "romana". Želela sem vam samo sporočiti, da ste mi v mislih. Vsi, ki ste kdajkoli bili oziroma vsi, ki ste ali pa še boste pri nas v vrtcu. Ta pesem je za vas. Lepo nam je, da smo skupaj.

Želim nam vsem poguma in upanja, da kmalu pridemo skup'.

Špela B.


Tabor na kmetiji odpovedan

Datum objave: 03.04.2020

Spoštovani starši,

zaradi trenutne situacije je odpovedan Tabor na kmetiji.

Zahvaljujemo se za razumevanje.