Najkrajši dan v letu, a prav poseben. Strokovni delavci vrtca Zarja so pripravili lutkovno predstavo z naslovom Žabec in njegovo srce. Osnovno zgodbo Zaljubljeni žabec Danila Vranca so priredili, jo obogatili z glasbo, izdelali lutke in zavzeto vadili. Danes smo tako gledališče pripeljali v vrtec in predstavo so si, skupaj z izkušenejšimi gledalci, lahko ogledali tudi naši najmlajši otroci.

Spodnjo avlo so napolnili otroci vseh desetih oddelkov in skupaj z žabcem tako glasno poklicali, da jih je slišal sam Dedek Mraz. V tem predprazničnem času, ko potuje po vseh koncih in krajih, včasih prenoči v hiški v našem senzornem vrtu. Otrokom je zaupal, da skozi okno pokuka tudi na igrišče, kjer se igrajo. Njihova razigranost, pester domišljijski svet in neizmerna radovednost ga vedno znova razveselijo.

Zato je danes z darili tudi Dedek Mraz razveselil otroke. Še bolj kot drobna pozornost, je otroke razveselil njegov obisk igralnice, ko so se pogovorili in se za konec še skupaj fotografirali.

Dedek Mraz je povedal, da bo prebudil starko Zimo in ji naročil naj nasuje snega. Obljubil je tudi, da se prihodnje leto vrne.

Nasmejani obrazi otrok in navdušenje v njihovih očeh govorijo zase.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja